-20%
-20%
140.00

Hanglampen

De hanglamp is vaak de blikvanger van de eetkamer of woonkamer. Er zijn veel verschillende soorten hanglampen bijvoorbeeld een moderne hanglamp, industriële hanglamp of een energiebesparende LED hanglamp.

Waar moet u allemaal op letten bij een nieuwe hanglamp? Belangrijk is natuurlijk het formaat. Moet de lamp een dimfunctie hebben? En welk materiaal moet deze hebben geborsteld staal of toch beton of glas. Wij hebben veel verschillende soorten hanglampen voor diverse stijlen.

Verstelbare hanglampen

Bij de meeste hanglampen kunt u de ophang hoogte zelf bepalen, dit is eenvoudig aan te passen. Wij hebben veel hanglampen waar u zelf de hoogte kan aanpassen.

LED hanglamp

LED hanglampen zijn over het algemeen wat moderner en wat strakker vormgegeven, wat met de ouderwetse hanglampen niet of nauwelijks te realiseren is. Een LED lamp heeft veel voordelen zo is hij zeer energiezuinig, is hij vaak dimbaar en is in vele gevallen ook verstelbaar.

Om uw keuze te vergemakkelijken hebben wij veel verlichting online staan, dit is natuurlijk niet alles. Wilt u een lamp in het echt bewonderen dan bent u van harte welkom in onze winkel in Heerhugowaard.