Service

Brouwer Meubelen is al ruim 97 jaar een service gericht bedrijf die garant staat voor een optimale service en kwaliteit. Die niet alleen stopt bij de aflevering maar ook dankzij een eigen werkplaats een uitstekende nazorg geeft. Daarnaast kunnen wij inspringen op de wensen van de klant. 

Lees meer over de bezorging
Lees meer over de historie

Mocht er na de levering van uw meubel iets niet in orde zijn, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers zullen dan een afspraak met u maken en op korte termijn bij u thuis langs komen om het “probleem” te beoordelen of te verhelpen.

Impregneer service.

Brouwer Meubelen heeft een eigen impregneer service. Onder verhoogde druk impregneren wij u stoffen meubels. De meubelstof zal vlekwerend en vocht afstotend worden. Hierdoor zijn vlekken eenvoudig te reinigen. Uiteraard kunt u dit ook zelf doen door middel van een spuitbus. (deze service geldt alleen voor meubels die bij ons zijn gekocht)

meubel-bezorging-magazijn-bus-brouwer-meubelen
all-in-house-service

All-in House service

Daarnaast bieden wij ook de All-in House service. Wij geven de service uit handen aan een professioneel bedrijf die in contact staat met onze leveranciers. All in House Service wordt alleen verstrekt bij aanschaf van een nieuw meubel. Deze garantieregeling kan besteld worden bij de aankoop van fauteuils, banken en eetkamerstoelen.

Lees meer over de All-in House service

Zo kunt u de komende 5 jaar zorgeloos genieten van uw nieuwe zitmeubel en verzekerd zijn van een optimale garantieregeling.

Onderhoud

Goed onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw meubels. Zo gaan ze langer mee en blijven ze mooi. Bijvoorbeeld leer dat moet soepel blijven en niet uitdrogen. Voor elk meubel hebben wij de juiste onderhoudsmiddelen in huis.

Lees meer over de onderhoud

Haal- en breng service

Wilt u graag een bezoek brengen aan onze showroom en u bent niet mobiel genoeg om de showroom te bezoeken. Profiteer dan van onze regio haal- en breng service. Aan deze extra service zijn geen kosten verbonden en is uiteraard vrijblijvend

Graag tot ziens in onze winkel.