438,00
 1.017,00

 

Relaxfauteuil

Een relaxstoel biedt een fantastisch comfort voor uw lichaam, bovendien zit hij ook nog is lekker. U schouders, nek en rug komen helemaal tot rust. Onze uitgebreide collectie bied vele mogelijkheden, zo kunnen veel modellen in small, medium of large. Ook heeft u keuze uit handmatig, elektrisch of LIFT-UP (waardoor de relaxstoel in hoogte verstelbaar is)

Tevens kunt u ook kiezen voor een accu waardoor de relaxfauteuil geen snoer nodig heeft, handig als de stoel midden in de kamer komt te staan! Veel van onze modellen zijn standaard uitgevoerd met een topswing dat wil zeggen dat het hoofdgedeelte versteld kan worden.

Elektrische fauteuil

Wij leveren uitsluitend elektrische relax stoelen met 2 motoren, dat betekent dat het rug gedeelte en het voetgedeelte afzonderlijk van elkaar te bedienen zijn. Dit is te bedienen doormiddel van touch sensors aan de zijkant van de stoel.

Draaifauteuil

Een draaifauteuil is een eenvoudige, makkelijke stoel die niet zoveel ruimte inneemt, ze zijn ook makkelijk te verplaatsen. Een draaifauteuil kan in alle richtingen gedraaid worden waardoor de stoel multifunctioneel kan worden gebruikt. Bijvoorbeeld richting de televisie of richting de eetkamer voor een gesprek. Bovendien heeft u bij Brouwer Meubelen keuze uit diverse pootsoorten.

En natuurlijk keuze uit vele kleuren stof- en leder mogelijkheden.

De relaxfauteuils of draaifauteuils zelf proberen? Kom dan proef zitten in onze woonwinkel in Heerhugowaard.