Bezorging

Afspraak en Levering.

Wanneer de leverancier de meubels in ons magazijn heeft afgeleverd. Worden de meubels uitgepakt en grondig gecontroleerd. Indien nodig worden deze meubels gemonteerd en eventueel aangepast op de wensen van de klant. Wij testen eveneens of alles werkt, zoals de motoren van de relax bank en/of fauteuil.

Daarna maken wij een afspraak met u om een datum van bezorging te bespreken en te plannen.

De leveringsdagen zijn van dinsdag tot vrijdag.

De meubels worden ingepakt in onze speciaal ontwikkelde verpakkingshoezen, hierdoor zijn de meubels extra beschermt en makkelijker hanteerbaar. ( Zo zitten wij, en u na de levering ook niet met verpakkingsmateriaal ).

Om u harde vloer niet te beschadigen, wordt er door onze bezorgers bescherming onder de meubels geplaatst in de vorm van dik klevend vilt. Daarna plaatsen onze bezorgers de meubels op de plek waar u wilt en worden deze zo nodig door hen afgesteld

Als alles naar wens is, vertrekken onze medewerkers.

Obstakels die het binnen brengen van de meubels bemoeilijken, dienen door de cliënt zelf verwijderd of aangegeven te worden (wij verwijderen geen trapleuningen, trapliften, grote kasten of aan de muur bevestigde spullen)

Bij een aflevering op een etage dient de cliënt aan te geven of de lift groot genoeg is voor het vervoeren van de meubelstukken. Mocht het nodig zijn om een ladderlift te huren, is dit voor de rekening van de cliënt.

Heeft u een mooi item gezien op onze website? En u wilt deze laten bezorgen.
Dat is mogelijk voor verlichting, kleinmeubels en woonaccessoires maar hiervoor geldt wel dat u de verzendkosten en eventuele montagekosten zelf betaald. Ophalen in de winkel is altijd mogelijk (neem contact met ons op zodat wij het item kunnen bestellen of reserveren voor u)

Betaling

De medewerkers zijn in het bezit van een mobiel pinapparaat. Het apparaat is geschikt voor Nederlandse pinpassen, NIET voor creditcards.
Zorg ervoor dat u op de dag van de levering voldoende saldo heeft. Voor bedragen hoger dan €2500,- dient u uw limiet eenmalig te verhogen. Dit kan u regelen met uw bank. In sommige gevallen is het limiet €1250,-
Indien u contant wilt betalen stellen wij het op prijs wanneer u dit van tevoren laat weten.

meubel-bezorging-magazijn-bus-brouwer-meubelen