Bezorging
(update 01-09-2021)

De bezorging door Brouwer Meubelen met eigen medewerkers is gratis in Noord-Holland mits boven de 350,-. Voor een deel van Zuid-Holland en Utrecht vragen wij 80,-. Daarbuiten bezorgen wij niet. Wel kunt u het meubel zelf ophalen of eigen vervoer regelen.

De voordelen van onze bezorgservice.

  • Op afspraak bezorgd.
  • Bezorging door eigen medewerkers.
  • Vloer bescherming voor onder de meubels.
  • Plaatsing van meubels op de gewenste plek in huis.
  • Onderhoudsadvies.
  • Geen afval.

Website / verlichting

Voor verlichting (Kleine pakketten) verzenden wij met Post-NL of DPD (gratis boven de € 50,-). Wanneer wij uw bestelling hebben aangeboden, dan ontvangt u een  Track & Trace – code waarmee u uw zending online kunt volgen. Ophalen in onze winkel in Heerhugowaard is altijd mogelijk (neem contact met ons op zodat wij het item kunnen bestellen of reserveren voor u)

Afspraak en Levering

Wanneer de leverancier de meubels in ons magazijn heeft afgeleverd. Worden de meubels uitgepakt en grondig gecontroleerd. Indien nodig worden deze meubels gemonteerd en eventueel aangepast op de wensen van de klant. Wij testen eveneens of alles werkt, zoals de motoren van de relax bank en/of fauteuil.

Daarna maken wij een afspraak met u om een datum van bezorging te bespreken en te plannen.

De leveringsdagen zijn van dinsdag tot vrijdag.

 

Werkwijze

De meubels worden ingepakt in onze speciaal ontwikkelde verpakkingshoezen, hierdoor zijn de meubels extra beschermt en makkelijker hanteerbaar. ( Zo zitten wij, en u na de levering ook niet met verpakkingsmateriaal ).

Om u harde vloer niet te beschadigen, wordt er door onze bezorgers bescherming onder de meubels geplaatst in de vorm van dik klevend vilt. Daarna plaatsen onze bezorgers de meubels op de plek waar u wilt en worden deze zo nodig door hen afgesteld

Als alles naar wens is, vertrekken onze medewerkers.

 

Lees meer over service
meubel-bezorging-magazijn-bus-brouwer-meubelen
volkswagenbus alkmaar brouwermeubelen
bakfiets brouwermeubelen alkmaar

Betaling

Onze medewerkers zijn in het bezit van een mobiel pinapparaat. Het apparaat is geschikt voor Nederlandse pinpassen, NIET voor creditcards.
Zorg ervoor dat u op de dag van de levering voldoende saldo heeft. Voor bedragen hoger dan € 2500,- dient u uw limiet eenmalig te verhogen. Dit kan u regelen met uw bank. In sommige gevallen is het limiet €1250,- of € 750,-

Indien u contant wilt betalen stellen wij het op prijs wanneer u dit van tevoren laat weten.

Website / webshop

Voor verlichting en kleine artikelen kunt u betalen met iDeal of PayPal. Deze pakketten worden verzonden met Post-NL of DPD

iDeal
iDeal is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. U Rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van u eigen bank. Daarnaast is onze website ook beveiligd met HTTPS.

Paypal
Als u een PayPal rekening heeft, kunt u uw bestelling betalen met PayPal. Uw PayPal-account koppelt u eenvoudig aan uw bankrekening of creditcard. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Obstakels

Obstakels die het binnen brengen van de meubels bemoeilijken, dienen door de cliënt zelf verwijderd of aangegeven te worden (wij verwijderen geen trapleuningen, trapliften, grote kasten of aan de muur bevestigde spullen)

Bij een aflevering op een etage dient de cliënt aan te geven of de lift groot genoeg is voor het vervoeren van de meubelstukken. Mocht het nodig zijn om een ladder lift te huren, is dit voor de rekening van de cliënt.