Zo zorgen we voor uw en onze gezondheid.

Onze winkel is open en we staan graag klaar om u te verwelkomen. De gezondheid en veiligheid van u als klant en onze medewerkers is namelijk onze hoogste prioriteit. Onze ruim opgezette winkelvloer biedt genoeg ruimte om rustig te winkelen. Indien u onze showroom niet kan of wilt bezoeken, kunt u altijd via de mail of telefoon bestellingen, advies of serviceaanvragen doen.

Wij volgen de adviezen en ontwikkelingen vanuit het RIVM en de overheid op de voet en ondernemen meteen actie als hierom gevraagd wordt.

Lees hieronder de veiligheidsmaatregelen in onze winkel.

Gepaste afstand

Houd altijd 1,5 meter afstand tot elkaar.

Mondkapjes

Mondkapjes zijn op dit moment niet verplicht. U kunt bij binnenkomst in de winkel wel een gratis mondkapje van ons krijgen.

Hygiëne

We houden onze winkel hygiënisch en schoon en wassen regelmatig onze handen

Betaling

Betaal bij voorkeur contactloos, gelieve niet contant.

Desinfectie spray

Desinfectie spray staat bij binnenkomst en op verschillende tafels door de winkel.

Handen schudden

Voor u en onze veiligheid schudden we geen handen.

 

Bezorging

Onze bezorgers kunnen uw nieuwe meubelen gewoon bezorgen. Voor uw veiligheid en die van onze medewerkers nemen wij de nodige maatregelen en vragen wij u ook om rekening te houden met een aantal zaken.

 Als u het prettig vindt als de medewerker waarmee u een gesprek voert ook een mondkapje draagt, kunt u dit gerust bij hem of haar aangeven. Dit geldt ook voor onze bezorgers.

Afspraak

Wij bieden u de mogelijkheid om een afspraak te maken op een tijdstip dat het u uitkomt. Eventueel ook buiten onze openingstijden. U kunt mailen of telefonisch contact met ons zoeken.